Ο Σύλλογος Μικρασιατών Πεύκης – Λυκόβρυσης «ΙΩΝΙΑ» σε συνεργασία με το ΠΕΑΠ – Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης και το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ) 

σας προσκαλούν στην εκδήλωση Αφιέρωμα στη Μικρα Ασία Ημέρες Μνήμης & Πολιτισμού που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015 στις 19:30 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης. Η Είσοδος είναι ελεύθερη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει παρουσίαση και προβολή του Ντοκιμαντέρ «Σιωπηλή Σχολή-Μια αναδρομή στην ιστορία της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης». Το Ελληνικό Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ.), τιμώντας την 50ή επέτειο της αποφοιτήσεως της Α.Θ.Π. του Οικουμενικού Πατριάρχη κ. κ. Βαρθολομαίου από την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης, υλοποίησε μαζί με Έλληνες και Τούρκους ιστορικούς ένα νοερό ταξίδι-αναδρομή σε Κάλυμνο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κωνσταντινούπολη και Χάλκη- στο πολυκύμαντο παρελθόν της Σχολής. Η Σιωπηλή Σχολή είναι ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ με θέμα την ιστορία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, βασισμένο σε μαρτυρίες των αποφοίτων και καθηγητών της. Θα ακολουθήσουν μουσικοχορευτικά συγκροτήματα από το ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.  

Contact Us

Suspendisse in ipsum ut magna pharetra aliquet non sodales.

Mail Us
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Phone
+123 456 7890
Location
2411 Any Street - Any Town.

Features

Top Events

16.07.2012
Suspendisse in ipsum ut magna pharetra aliquet non sodales velit.

17.07.2012
Suspendisse in ipsum ut magna pharetra aliquet non sodales velit. Nam elit ligula elit sit ipsum netus.

Newsletter

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Donec sit amet nibh.